Здравейте колеги.Наскоро забелязах че на мойта 166ФЛ и ги няма дългите светлини.И по-точно като бутна лоста напред някакси късите светват малко по-силно,а като го дръпна назад все едно да примигна на някой дългите светват.Някой ако има някаква идея за какво иде реч ще съм му благодарен да сподели.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фарове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от daniseat Покажи съобщениеЗдравейте колеги.Наскоро забелязах че на мойта 166ФЛ и ги няма дългите светлини.И по-точно като бутна лоста напред някакси късите светват малко по-силно,а като го дръпна назад все едно да примигна на някой дългите светват.Някой ако има някаква идея за какво иде реч ще съм му благодарен да сподели.Благодаря предварително.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Верно май съм с би-ксенон.
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
Май нещата отиват към преправяне,та да си имам истински дълги че сега положението е трагично.И,благодаря на колегата ecotronic за бързия отговор.
Comment
-
Първоначално публикувано от daniseat Покажи съобщениеВерно май съм с би-ксенон.
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
Май нещата отиват към преправяне,та да си имам истински дълги че сега положението е трагично.И,благодаря на колегата ecotronic за бързия отговор.
Имай впредвид, че халогенните крушки се захранват директно от изходи на клюкарката. Демек, ако ще преправяш, ползвай допълнителни релета, по възможност с девиаторни контакти. Оперативните вериги на релетата можеш да ги вържеш директно на клапите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеПри мен пък си светят супер и къси и дълги
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСигурно е преправяна. От колко време я имаш?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение2 години, смених крушките само, че на старите им беше свършил живота. Сега обмислям LED крушки да сложа на мястото на халогенните за поздрава, за да ме виждат като им присветкам
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПреди 3 - 4 години преправях фаровете на една черна 166 FL. Не помня името на колегата. Живееше близо до пазара в Красно село.Какво си им преправял ако не е тайна?
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеАз съм до Южния парк близоКакво си им преправял ако не е тайна?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДе се пускат дългите (халогените) заедно с тези на би-ксенона. Т.е - да не работят само като светлинен клаксон.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Често срещан проблем са нагорелите рефлектори зад лупите, да не пускам обяви и т.н. имам 2 рециклирани рефлектора в Стрелча с лупи комплект. Някой ако има нужда да пише.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Имах подобен проблем като взех колата. Смених крушките, а докато ги сменях се оказа, че буксата за дългите на единия фар беше разкачена. След като я закачих и смених крушките - фаровете светят прилично. Имай предвид, че крушките са над 100лв за брой. За мен цената не оправдава светенето, но така са го преценили хората тогава...Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
Първоначално публикувано от KARTaL Покажи съобщениеТова мога да го определя като единствения за мен недостатък на модела. И при мен късите са много слаби и като се разминаваме с някоя кола аз нищо не виждам.Сложих ксенон(на късите) и пак и е същото.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment